Faq

Wilt u een landingspagina laten maken? Wij kunnen voor u 1 volledige webpagina bouwen welke geplaatst gaat worden op www.r-products.info.
Uw product en/of dienst komt op deze landingspagina centraal te staan. De landingspagina zal op relevante (combinaties van) trefwoorden gevonden worden in verschillende zoekmachines. Op de gevonden landingspagina kan de bezoeker doorklikken naar (bepaalde pagina's van) uw website.
Vanaf slechts 1 euro per dag wordt ook u gevonden!

Wat is een R-Products landingspagina?

Een landingspagina is een webpagina waarop u uw bedrijf kan presenteren en waar uw product en/of dienst centraal komt te staan.

Hoe vinden bezoekers de landingspagina?

De landingspagina wordt gevonden in zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing, Ask.com, AOL Search, Babylon Search

Hoe komen de bezoekers op uw eigen website?

Op de landingspagina staat een menustructuur vanwaar de bezoekers kunnen doorklikken naar (bepaalde pagina's van) uw website, tevens kan de bezoeker via bepaalde plaatjes en teksten doorklikken naar uw website.

Met welke trefwoorden wordt de landingspagina in de zoekmachines gevonden?

Voordat de landingspagina wordt gemaakt kunt u zelf opgeven met welke (combinaties van) trefwoorden de landingspagina gevonden moet worden.

Mag u zomaar willekeurige trefwoorden opgeven?

Neen, de trefwoorden moeten te maken hebben met de producten en/of diensten welke op de landingspagina vermeld zullen gaan worden. Hierna zullen wij analyseren of de opgegeven (combinaties van) trefwoorden geschikt zijn en zullen wij zonodig andere (relevante) trefwoorden gaan gebruiken.

Hoe wordt de inhoud van de landingspagina bepaald?

R-Products zal uw bestaande website analyseren en relevante informatie (tekst en plaatjes) uit uw website gaan gebruiken. Voordat de landingspagina wordt gemaakt kunt u zelf opgeven welke informatie voor u van belang is.

Waarom een landingspagina? U heeft toch al een website!

Niet elke website wordt gevonden in zoekmachines en niet elke website komt hoog in de zoekresultaten van deze zoekmachines, een landingspagina is dan een goede manier om uw website "vindbaar" te maken.

Hoe weet u hoeveel bezoekers de landingspagina hebben bezocht?

Elk maand versturen wij aan u per e-mail een opgave van het aantal bezoeken op de landingspagina, tevens vermelden wij met welke trefwoorden bezoekers de landingspagina hebben gevonden en vanuit welke zoekmachine dit heeft plaatsgevonden.

Wat kost een landingspagina?

125 euro eenmalig bij opdracht te betalen en vanaf het moment dat de landingspagina in de Google index is opgenomen berekenen wij u jaarlijks vanaf 365 euro voor de huur van de landingspagina, vooruit te voldoen. (bedragen zijn excl.btw)

Wat is de opzegtermijn?

Er is geen opzegtermijn (wederzijds), u kunt de pagina huren zolang of zo kort als u wilt, opzeggingen dienen schriftelijk of per e-mail te geschieden. Indien u het jaarlijkse huurbedrag vooruit heeft betaald, volgt direkt terugbetaling van het restant aantal dagen a vanaf 1 euro excl.btw per dag, berekend vanaf de datum waarop wij uw opzegging hebben bevestigd.

Wat gebeurd er met de landingspagina na opzegging?

Na bevestiging van de opzegging wordt de landingspagina verwijderd van het internet.

Kunnen wij hoge posities garanderen?

Neen, wij kunnen geen garanties geven voor topposities in zoekmachines, maar wij streven er wel naar. Bent u niet tevreden dan kunt u altijd zonder opzegtermijn of extra kosten schriftelijk of per e-mail direct opzeggen.